Национален фармацевтичен форум – Стара Загора

nphf2018

Уважаеми колеги,

На 20.03.2018 година официално беше отворена регистрацията за второто издание на Националния фармацевтичен форум „Грижа за пациента“. Тази година той ще се проведе на 27ми и 28ми април 2018 година в хотел „Верея“  Стара Загора. Началото ще бъде дадено в 17:30 часа, на 27ми април, с откриване на изложбените площи и регистрация на участниците. Официалното откриване на форума ще е в 18 часа. Още в първия ден на форума ще започнем с изключително интересна лекция – дискусия на тема „Въвеждане на система за верификация на лекарствените продукти“ на проф. Илко Гетов  и Илиана Паунова, изпълнителен директор на БОВЛ. През втория ден, освен лекционна част, ще се проведат и четири дискусионни кръгли маси на актуални теми с модератори – лекари специалисти в областите.

 Пълната програма може да намерите на интернет страницата на събитието www.nphf-sz.com
 
Националният фармацевтичен форум „ Грижа за пациента“ е акредитиран от ARPharM и му предстои акредитация като продължаващо обучение на магистър фармацевтите.

За колегите извън Стара Загора е възможно настаняване на преференциални цени в хотел „Верея“. Настаняване в единична стая 76 лева с ДДС, а при двойно настаняване 44 лева с ДДС с включена закуска. Вечеря на 27ми и обяд на 28ми април в ресторанта на хотела ще са на преференциални цени.

 

В регистрационната форма, която ще намерите на www.nphf-sz.com, са описани подробно различните пакети за участие във форума.

В цената на пакетите за участие във форума НЕ Е ВКЛЮЧЕНА СТОЙНОСТТА НА АКРЕДИТАЦИОННИТЕ ТОЧКИ.

 Забележка: Броя на акредитационните точки зависи от броя на посетените лекции и кръгли маси.

Всеки от дните ще бъде акредитиран отделно. Регистрацията на магистър фармацевтите, редовни членове на БФС, ще се осъществи с европейската професионална карта.

Броя на местата за участие е ограничен до 300 души.
 

маг.фарм. Ростислав Курдов
главен организатор на НФФ- Стара Загора,
 председател на Управителния съвет

Регионална Фармацевтична Колегия – Стара Загора
 nphf.sz@gmail.com