Бал на фармацевта 2016

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

             На 09декември 2016 г./петък/ от 20:00 часа Хотел “ВЕРЕЯ” гр.Стара Загора ще бъде домакин на третия  „Бал на фармацевта 2016“ .

             Освен повод за неформална среща на цялото фармацевтично съсловие от Старозагорска област , това е и събитие с много забавни моменти, игри с награди и призове. Най-големия приз е Магистър Фармацевт на годината на Регионална Фармацевтична колегия – Стара Загора.

Но какво би било това събитие, ако то не развие традициите. Ще бъдем подкрепени от още по- голям брой фармацевтични компании. Освен призове за магистър фармацевтите, както и миналата година, ще има и такива за нашите колеги, бакалавър – фармацевтите. Но изненадите не спират до тук. Всеки гост ще получи подарък, а за накрая сме приготвили изненада. Традиционно ще бъде връчена и специалната награда на председателя на РФК – Стара Загора маг.фарм. Ростислав Курдов за колектива на аптеката, които е в най-пълен състав.

Цената на кувертите са както следва:

  1. Магистър фармацевти, членове на РФК – Стара Загора – безплатно,
  2. Бакалавър фармацевти – 26 лева,
  3. Други гости – 26 лева.

       В стойността на куверта се включва вечерята /салата,предястие,основно ястие, питка, десерт, безалкохолни напитки и 50 гр. алкохол/ специално приготвена за всички нас. Допълнително количество алкохол, ще бъде осигурено на преференциални цени. За всички колеги от Казанлък е осигурен безплатен транспорт . За колегите маг.фармацевти от Чирпан, Гълъбово, Раднево и др. населени места извън Казанлък ще бъде осигурена безплатна нощувка , а на всички други ще съдействаме за използване на преференциални цени в хотел Верея.

       Магистър фармацевтите може да заявят участие, а всички други може да платят куверт на:

Стара Загора:

1. маг. фарм. Дора Василева – тел. 0879 578 330 – Аптека Марешки 3, ул. Цар Иван Шишман 85Б,

2. маг.фарм. Веселина Динева – Аптека Сейба Център 1, ул.”Цар Симеон Велики” №117,

4. маг.фарм. Ваня Рачева – Аптека Ванда+ , ул. Димчо Стаев 30Б,

5. Радостина Стоянова – тех. сътрудник на РФК – Стара Загора , тел. 0878 579 877;

Казанлък:

  1. Аптека Тони, бул. Ал. Батенберг 3 , тел. 0431 /786
  2. Маг.фарм. Кристияна Златова тел. 0895 717 696

Краен срок за записване: 30 ноември 2016 г.

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!