bfsРегионална фармацевтична колегия е съсловната организация на магистър-фармацевтите в България по смисъла на Закона за съсловната организация на магистър-фармацевтите, която осъществява упражняването на дейността на Българския фармацевтичен съюз на територията на област Стара Загора. Тя е самостоятелно юридическо лице, отделно от своите членове, от останалите регионалните фармацевтични колегии в страната и от Българския фармацевтичен съюз, със седалище и адрес на управление в гр. Стара Загора. Районите, включени в териториалния обхват на Регионалната фармацевтична колегия са както следва: общини: Стара Загора, Чирпан, Братя Даскалови, Казанлък, Гурково, Николаево, Мъглиж, Павел баня, Раднево, Гълъбово.

Нормативна база

unicef
WHO
OMEGA3 E banner 210x158

За контакти с Регионалната Фармацевтична колегия :
Офис на РФК Стара Загора: гр. Стара Загора,

ул. "Св. Княз Борис" 91, ет.3

За връзка с Радостина Стоянова - технически сътрудник, тел.: 0878 579 877

електронна поща : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

БАНКОВА СМЕТКА
"Първа инвестиционна банка" АД
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG11FINV915010BGN0L0D9
Титуляр на сметката:
РЕГИОНАЛНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОЛЕГИЯ - Стара Загора

Copyright © 2020 Регионална фармацевтична колегия - Стара Загора. Designed by olwebdesign. Реализация Медиа Системи ЕООД.