АРБИТРАЖНА КОМИСИЯ КЪМ РЗОК СТАРА ЗАГОРА

Уважаеми колеги,
УС на РФК Стара Загора набира свой представител за арбитражна комисия към РЗОК Стара Загора по Закона за здравното осигуряване.
Всяка Регионална колегия на територията на съответната РЗОК определя представители за арбитражна комисия за срок от една година.
За членове на арбитражната комисия могат да бъдат:
- редовни или доброволни членове на БФС;
- без наложени наказания по реда на ЗСОМФ;
- неосъждани.
Желаещите да бъдат представители попълват Декларация по образец до Контролната комисия на РФК Стара Загора, в която декларират задълженията си за отвод при конфликт на интереси, както и други обстоятелства. Декларацията могат да представят в офиса на колегията или да заявят своето желание на тел.0878 57 98 77.
За участието си в арбитражните комисии представителите на РФК не получават възнаграждения или заплащане на други разноски.
Представителите са длъжни да участват редовно на всички заседания на комисията и съставят писмени становища в съответните срокове.
Представителите са длъжни да преминат форми на специализирани обучения, организирани от УС на БФС и/или УС на РФК на БФС. 

ПРАВИЛА за определяне на представители в арбитражни комисии приети от УС на БФС.

 

Нормативна база

unicef
WHO

Alternative flash content

Requirements

OMEGA3 E banner 210x158

За контакти с Регионалната Фармацевтична колегия :
Офис на РФК Стара Загора: гр. Стара Загора,

ул. "Св. Княз Борис" 91, ет.3

За връзка с Радостина Стоянова - технически сътрудник, тел.: 0878 579 877

електронна поща : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ;

БАНКОВА СМЕТКА
"Първа инвестиционна банка" АД
BIC: FINVBGSF
IBAN: BG11FINV915010BGN0L0D9
Титуляр на сметката:
РЕГИОНАЛНА ФАРМАЦЕВТИЧНА КОЛЕГИЯ - Стара Загора

Copyright © 2019 Регионална фармацевтична колегия - Стара Загора. Designed by olwebdesign. Реализация Медиа Системи ЕООД.